ДАЦЕНКО вимагає від очільників Черкащини прозвітувати за рік при владі

Голова Черкаської обласної організації Української народної партії Леонід ДАЦЕНКО вважає, що обласні очільники від Партії Регіонів мають вийти до людей і прозвітувати, як вони «покращили життя вже сьогодні» за рік при владі. «Ми вимагаємо від «донецької» влади в області не ховатись по кабінетах, а публічно прозвітувати перед виборцями», – наголосив він.

Для цього УНП організовує акцію «Владу – до відповідальності!», яка відбудеться 14 жовтня на центральному майдані Черкас. УНП пропонує прозвітувати перед черкащанками не лише провладним, але й депутатам із опозиційних партій», – наголосив Леонід ДАЦЕНКО.

«У жовтні минає рік від місцевих виборів, у результаті яких Партія Регіонів здобула повну владу на Черкащині. Тепер новітня кПРс має не тільки своїх представників у всіх кабінетах виконавчої вертикалі, але й у абсолютній більшості у місцевих радах області. Настав час, щоб її очільники вийшли до людей і прозвітували, що за цей рік їм вдалося зробити», – вважає лідер УНП Черкащини.

Партієць розказав, що «голова обласної адміністрації, він же генсек Партії Регіонів Черкащини Сергій ТУЛУБ, який очолював виборчий список регіоналів до обласної ради, обіцяв людям відремонтувати дороги і говорив про виділені на це 400 мільйонів гривень». «Нехай тепер відповість, де ці європейські дороги. Говорив про жорстоку боротьбу із корупціонерами, портрети яких мали висіти на біг-бордах і красуватися в газетах. Сьогодні вся Черкащина усіяна портретами самого ТУЛУБА і Президента ЯНУКОВИЧА», – констатував ДАЦЕНКО.

«Влада переконувала, що підтримуватиме середній і малий бізнес. Нині в області з початку року припинили свою діяльність 55 тисяч дрібних підприємців», – розказав він, додавши, що «владці заявляли, що наведуть лад із незаконною забудовою прибережної смуги Дніпра. Але «царських сіл» і палаців навколо річки ще побільшало». «Головною виборчою фішкою регіоналів було – «побудуємо нову Черкащину». В результаті спорудженими «з нуля» виявились два об’єкти – «президентський» вертолітний майданчик у Пекарях під Каневом і фонтан у центрі Черкас, що нагадує великі кам’яні яйця, які черкащани назвали владними», – підсумував політик.

Новини з областей, Черкаська область

Читайте також: