ДЖОДЖИК – Боротися з правою альтернативою сьогодні можуть тільки вороги України

«Валентинові НАЛИВАЙЧЕНКУ важко зрозуміти послідовність і стійкість представників правих сил, бо в час становлення Незалежності України він навчався в Академії зовнішньої розвідки Російської Федерації», – заявив народний депутат України, заступник голови Української народної партії Ярослав ДЖОДЖИК у відповідь на критику колишнього голови «Нашої України» об’єднання правих. На переконання представника УНП, «сьогодні лише права альтернатива здатна вивести України з тієї прірви, в яку її завели нинішні керманичі. Тож, боротися з цим можуть тільки вороги України».

«Більше 40% виборців зараз не знають за кого голосувати. Частина з них готова обирати правих. Тому зовнішні сили активно використовують проти них маніпулятивні технології», – зауважив він. Він переконаний, що «все це подвійні стандарти». «Подивіться, ніхто не критикує «Свободу» і «Удар» за їхній вибір йти самостійно до парламенту. Все це стосується тільки правих, бо вони найбільше заважають», – наголошує представник УНП.

Щодо Наливайченка особисто, ДЖОДЖИК нагадав, що «більшість того доброго, що він зробив, відбувалося у рамках курсу, проголошеного Ющенком. Зокрема, відкриття документів КДБ, висилка агентів ФСБ, засудження Голодомору». Окрім того, ДЖОДЖИКА обурила критика Наливайченка «навіть із суто моральної точки зору, адже саме завдяки колишньому Президентові колишній керівник СБУ став публічною людиною».

«УНП не раз критикувала Ющенка за помилки в економічній та гуманітарній сфері, проте завжди визнавала й об’єктивні позитивні зміни», – підсумував ДЖОДЖИК.

Новини з областей

Читайте також: