Головлікар рівненського диспансеру закупив картоплю за втричі дорожчою ціною

Головний лікар Комунального закладу «Рівненський обласний ендокринологічний диспансер» Анатолій Гурський для потреб закладу закупив картоплю та буряки за цінами, яких немає навіть на столичних ринках. Про це повідомили в прес-службі Рівненської обласної організації Української народної партії.

«На Рівненщині цього річ картопля вродила: у північних районах області заготівельники платять селянам 1 гривню, а у деяких селах і по 90 копійок за кілограм, але для лікарні її закупили за ціною 3 грн за кілограм», – наголосили в обласній УНП.

Обурення партійців викликає те, що «головний лікар диспансеру нераціонально використав бюджетні кошти на те, щоб зробити запаси овочів для хворих на зиму». «Інші лікувальні заклади області на такі ж потреби пацієнтів придбали картоплю по реальних для цього сезону цінах», – зазначили в Рівненській УНП.

Рівненська обласна організація УНП звертається до голови ОДА Василя Берташа з проханням дати оцінку такій «оборудці» головного лікаря Рівненського обласного ендокринологічного диспансеру, який, як комунальний заклад, фінансується з обласного бюджету. «Адже Рівненській ОДА обласною радою передані повноваження ефективно розпоряджатися комунальною власністю, а відтак – і коштами, які виділяються на потреби згаданих закладів», – підсумували в УНП.

Рівненська область

Читайте також: