Іван Габор втретє обраний головою Закарпатської УНП

Втретє поспіль члени Закарпатської обласної організації Української народної партії обрали на посаду голови організації Івана Габора. Таке рішення делегати обласної УНП прийняли на звітно-виборній конференції, яка пройшла 24 лютого 2013 року в Ужгороді.

 

Делегати конференції обговорили питання реорганізації УНП та обрали делегатів на XIV з’їзд УНП. Окрім інших партійних питань, конференція обласної організації також обрала новий склад Ради та Проводу організації.

Делегати конференції заслухали звіт голови обласної організації Івана Габора, оцінивши його діяльність за 2 звітних роки як «задовільну». Іван Габор зазначив, що «невтомне відстоювання національних інтересів, розбудова громадянського суспільства, захист державної мови, відродження традицій та вшанування пам'ятних дат, допомога людям, соціальні проекти, захист навколишнього середовища — ці та багато інших акцій, справ було втілено обласною організацією за два роки. Це продовжимо робити й у майбутньому».

У роботі конференції взяла участь член Центрального Проводу УНП Наталія Погожева, яка висловила позицію керівництва Української народної партії, плани на майбутнє. Також, Наталія Погожева висловила побажання активізувати діяльність організації, зокрема, в районах. Не оминули питання й про розширення організації за рахунок авторитетних, знаних людей і активної, свідомої, патріотично-налаштованої молоді.

УНП, Новини з областей, Закарпатська область

Читайте також: