Івано-Франківськ відмовляється від російських товарів

В Івано-Франківську розпочався другий етап акції «Ми не продаємо товари madе in Russia» і стартувала акція «Українцем бути круто!» – як протест проти окупації російськими військами українського Криму.

14 продуктових магазинів, які входять до трьох великих торговельних мереж Івано-Франківська зняли з полиць товари російського виробництва, замінивши їх українськими аналогами. Це відомі торгові марки алкоголю, чаїв, побутової хімії.

Водночас в Івано-Франківську міськвиконком та міський рекламно-інформаційний центр оголосили про початок акції «Українцем бути круто!» Акція передбачає заходи для популяризації національної символіки, одягу, україномовної літератури.

На щотижневій оперативній нараді у міськвиконкомі міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус також закликав керівників апаратів та всіх мешканців міста бойкотувати товари Росії.

Натомість — підтримувати українське, адже сусідня країна достатньо боїться економічного тиску.

«Маємо створити такий тиск. Купуючи українське та продукцію країн, які підтримують нас у найважчий час»,— резюмував голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії Віктор Анушкевичус.

Івано-франківська область, Новини з областей

Читайте також: