Керівники РІВНЕНСЬКИХ кінотеатрів стверджують, що не скасовували фільм «Матч»

Прокат українофобського фільму «Матч» у Рівному насправді не скасовували, про це на днях заявила директор кіноцентру «Ера» Марія ШУЛЬГАН. «Спільно з керівництвом „Мультиплексу“ ми вирішили перенести демонстрацію в інший зал. Тобто ми нічого насправді не скасовували»,— сказала вона.

Водночас міський голова Рівного Володимир ХОМКО запевнив, що не допустить провокаційного фільму. Аналогічну заяву перед депутатським корпусом та представниками ЗМІ зробила й заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська.

«Саме такі випадки стають випробуванням на реальний патріотизм як для громадськості, так і для влади»,— зазначила голова Рівненської обласної організації Української народної партії Світлана НІКОЛІНА.

Політик додала, що «ганебна українофобська стрічка, яка плює в душу українцям, має бути заборонена для показу, а Міністерство культури, що вірнопіддано надало ліцензію на прокат, тим самим сприяючи розпалюванню антиукраїнської істерії, має за це відповісти».

«Українці ж, попри цинічні заяви деяких поборників безмежної „свободи слова“ (а насправді – свободи знущань над українцями), мають право захищати свою честь усіма методами», – наголосила політик.

Рівненська область

Читайте також: