КРИМ. Севастопольська міськрада проголосувала за розширення володінь Януковича на мисі Айя з третьої спроби

«На депутатів Севастопольської міської ради безсоромно тиснули, аби вони проголосували за передачу земельної ділянки на Південному березі Криму родині ЯНУКОВИЧА»,— так голова Кримської організації Української народної партії Олег ФОМУШКІН прокоментував рішення місцевої влади про згоду на розробку ТОВ «Норд-2007», яке експлуатує базу відпочинку «Мис Айя», проекту землевпорядження ділянки площею 5,8 гектара.

За словами політика, «фракція Партії регіонів «викручувала руки» севастопольським депутатам», аби набрати більшість при голосуванні за блок земельних питань, до якого включено, зокрема, й розширення володінь родини ЯНУКОВИЧА.

Базу відпочинку «Мис Айя», розташовану поряд з однойменним заповідником, структури Олександра ЯНУКОВИЧА придбали у 2007 році. За інформацією начальника управління з питань земельних відносин Вікторії КРАДИШЕВОЇ, з договору оренди землі «випали» 1,7 гектара, на яких розташовані три об'єкти нерухомості.

Олег ФОМУШКІН не сумнівається, що в Севастополі «прекрасно поінформовані, що «Мис Айя» належить родині ЯНУКОВИЧІВ», тому, за його словами, опозиційні депутати «були дуже здивовані, коли цей блок питань не набрав необхідної кількості голосів»: міський голова Юрій ДОЙНИКОВ ще двічі ставив питання на голосування, пославшись на заяви депутатів-«регіоналів», у яких нібито не спрацьовували картки.

«Ігноруючи законодавство, попри негативний висновок юристів, родині ЯНУКОВИЧА віддають безцінні кримські землі. Український народ має зробити висновки з такого хамства та не помилитися знову на прийдешніх виборах», – підсумував голова кримської УНП.

Крим, Севастополь

Читайте також: