ЛУГАНЩИНА. УНП хоче допомогти Януковичу «догнать»

«Догнать и перегнать»,— це гасло радянської доби хочуть втілити в життя на Луганщині. Зокрема, створений днями в Луганську з ініціативи Луганської обласної організації Української народної партії «комітет VIP-131», узявся допомогти українському Президенту наздогнати російського прем’єра.

У рейтингу найбагатших сімей світу родина ПУТІНА займає перше місце зі статками у 130 мільярдів доларів. Тож, за словами голови Луганської УНП Валентина ТКАЛИЧА, український Президент, який дуже полюбляє радянські методи керування, не може залишитися осторонь традиційних соцзмагань і просто зобов’язаний довести статки своєї родини як мінімум до 131 мільярда.  «Саме це дозволить їм спілкуватися на рівних»,— жартують партійці.

Перший внесок у розмірі 2 грн. вніс лідер Луганської УНП. Його ініціативу підтримали представники провладних партій – депутат міської ради від Партії регіонів Олексій КАЧАН та депутат-комуніст Дмитро ШЛИКОВ.

«Думаю, громада нас підтримає і зробить свій внесок, аби нікому не було соромно за те, що наш гарант «пасе задніх»,— сподівається ТКАЛИЧ.

УНП, Луганська область

Читайте також: