ЛУГАНСЬК. Комуніст, який підкуповував пенсіонерів, вступив до Партії регіонів

Депутати Луганської міської ради Володимир МЕДЯНИК та Юрій ЮРОВ написали заяви про вихід із фракції КПУ. За словами мера Луганська, МЕДЯНИК написав заяву про вступ до фракції Партії регіонів і його туди вже встигли прийняти.

У Луганській обласній організації Української народної партії зазначають, що цей екс-комуніст — один із найбагатших людей Луганської області — напередодні 8 Березня, Великодня і Дня Перемоги роздавав майбутнім виборцям подарункові набори разом із газетою та агітаційною листівкою від КПУ. Отримати їх мали право тільки пенсіонери з краснодонською пропискою чи жителі Ленінського району Луганська, бо саме по цьому мажоритарному округу МЕДЯНИК збирається балотуватися до Верховної Ради України. При цьому отримувач подарунка повинен був залишити паспортні дані.

«Політична «гнучкість» комуністів вражає,— коментують в УНП перехід депутата. – Вони мають унікальний дар боротися з великим капіталом, перебуваючи в коаліції з партією великого капіталу».

Партійці також задають риторичне запитання: чи складуть депутатські повноваження МЕДЯНИК та ЮРОВ, адже до міськради вони обрані за списком КПУ.

Новини з областей, Луганська область

Читайте також: