Луганська УНП: Луганськ вкотре продемонстрував «золоте правило» нинішньої влади: «закон, що дишло…»

Вибірковість  українського правосуддя, поширена за влади ЯНУКОВИЧА, вже, на жаль, нікого не дивує, бо цей ганебний факт став явищем, яке кожен може спостерігати ледь чи не щодня. Особливо це помітно в невеликих містах, де місцевих депутатів більшість мешканців знає в обличчя.

Так, 15 жовтня регіональні та центральні ЗМІ повідомили, що депутата Луганської міськради Романа ЛАНДІКА бачили на вулицях міста без конвою, хоча запобіжний захід ЛАНДІКУ не змінювали, і до кінця листопада він повинен перебувати у СІЗО.

За  словами правозахисника Костянтина РЕУЦЬКОГО, він особисто помітив ЛАНДІКА 14 жовтня, коли той прямував до будівлі прокуратури разом із невідомою дівчиною. У ГПУ цей факт не підтвердили, але й не спростували. Наступного дня, коли ця новина набула розголосу, Луганська міліція спростувала інформацію про те, що Романа ЛАНДІКА випустили з СІЗО.

Але вже ніхто не вірить у правдивість  цих заяв, бо і судова система, і  правоохоронні структури в очах громадян себе повністю скомпрометували.

«Тож,— стверджують партійці,— маніпуляції із Законом в інтересах однієї політичної сили набирають обертів, що веде до втрати легітимності владної команди та соціальних заворушень». «А відповідальність за такий розвиток подій в Україні повністю несе чинна влада, яка допустила до такого беззаконня»,— акцентують в УНП.

До  речі, Роман ЛАНДІК у проекті «Твій місцевий депутат» очолив антирейтинг луганських депутатів, ставши лідером серед місцевих депутатів за негативними відгуками.

УНП, Луганська область

Читайте також: