На Луганщині ще один член ПР почав «підкуповувати» виборців — УНП

На Луганщині факти непрямого підкупу виборців та застосування адміністративного ресурсу на користь провладних кандидатів набувають масового характеру. Про це повідомили в обласній організації Української народної партії.

Слідом за Медяником, який вже відзначився «системною роботою» з пенсіонерами свого виборчого округу, його однопартієць  КУНЧЕНКО  повним ходом застосовує для непрямої агітації службове положення та безвихідну ситуацію хворих, які звертаються до лікарні по допомогу».

«Безплатно отримати окуляри від Благодійного фонду Олексія КУНЧЕНКА жителям пропонують лікарі під час огляду в офтальмологічному відділенні Сєверодонецької міської комунальної багатопрофільної лікарні»,— розказали партійці, додавши, що «при цьому для отримання «подарунка» необхідно заповнити анкету зі персональними даними».

Довідка. Олексій КУНЧЕНКО планує балотуватися у Верховну Раду по виборчому округу № 106, до якого, крім Сєверодонецька, також увійшли частина Стаханова і частина Попаснянського району Луганської області.  КУНЧЕНКО є колишнім власником Сєверодонецького «Азоту», який він змушений був продати Дмитру ФІРТАШУ. Є засновником Благодійного фонду Олексія КУНЧЕНКА  «Заради майбутнього».

УНП, Луганська область

Читайте також: