Луганська УНП засудила режим ЯНУКОВИЧА, який реанімує сталінізм і радянське минуле

«Back in USSR»,— саме так прокоментували  активісти обласної  організації  УНП святкування у Луганську річниці одного з найкривавіших періодів історії нашої країни — Жовтневої революції.

«Близько 1,5 тис. комуністів і їх прихильників, які ностальгують за безглуздими святами свого «славного минулого», під звуки оркестру, пройшли центральною вулицею міста до пам’ятника своєму кумирові В. ЛЕНІНУ, який до сих пір «прикрашає» центральну площу обласного центру. Учасники тримали повітряні кульки та портрети вождів радянської епохи. Крім комуністичних, на площі були і прапори Соціалістичної партії України та Російського союзу Донбасу. Прихильники червоного терору тримали в руках транспаранти з написами: «Сталіна на вас немає», «Порятунок Україна — Митний союз» та інші»,— повідомили в обласній організації.

За  словами партійців, для участі в святкуванні на честь річниці жовтневого перевороту людей звозили з усієї Луганської області. Крім того, заради ходи луганських комуністів перекрили рух на центральній вулиці міста.

«Дивовижними виглядають гасла і дешева показуха лідерів комуністичного руху в Луганську,— зазначили представники УНП.— Поки прості люди страждають від зниження пенсій і рівня соціальної підтримки, а лідери на місцях «таврують клятих капіталістів», нардепи від цієї політичної сили усередині підтримують всі проекти Партії регіонів, в лавах якої більше, ніж у будь-який іншій політичній силі, мільйонерів. Та й в самому Луганську Комуністичну партію в органах влади представляють далеко не бідні люди».

«Події в Луганську 7 листопада 2011 року засвідчили про справжнє обличчя режиму Януковича. Режиму, який на словах декларує європейські цінності, а на ділі масштабними темпами реанімує сталінізм і радянське минуле»,— підкреслили партійці.

УНП, Луганська область

Читайте також: