Лише підприємці, об’єднавшись в одну політичну силу, можуть дати Україні перспективу – Юрій Костенко. ВІДЕО

На що мають спрямовуватись кошти, які розкрадаються олігархами? Яким шляхом має йти Україна до цивілізованих європейських норм і правил? Про це, а також про важливість об’єднання українських підприємців в одну партію і про те, яким політичним силам не варто довіряти, лідер УНП Юрій Костенко розповідає в авторській передачі «Конституційна кухня» Геннадія Друзенка.

Голова УНП Юрій Костенко наголошує, що ресурс, який розкрадається олігархами і який перевищує 30% ВВП України, має спрямовуватись на дотації малому і середньому підприємцю, на дотації пенсіонерам, які не можуть розплатитися за комуналку, на оборону, на все те, що потрібно для проходження періоду модернізації.

Є лише один шлях, щоб українську політику навернути до європейських норм і правил, – переконаний Юрій Костенко. А саме, коли українські підприємці – малий, середній бізнес та частково великий капітал, – усвідомлять свою відповідальність за те, що відбувається у державі. І об’єднаються заради спільних дій для захисту своїх економічних інтересів. Лише підприємці, об’єднавшись в одну політичну силу, можуть дати Україні перспективу. І ця сила повинна мати політичний досвід, політичні знання та усвідомлення відповідальності влади, наголошує лідер УНП Юрій Костенко.

Інтерв'ю з Юрієм Костенком на «Конституційній кухні» вийшло у грудневому випуску 2021 року.

https://www.youtube.com/watch?v=D1OWsJ93-Gg

УНП, Юрій Костенко, Малий бізнес, Середній клас

Читайте також: