На Рівненщині ще один біл-борд Януковича обляпали фарбою і закидали сніжками

У ніч з 31 січня на 1 лютого в місті Кузнецовськ (Рівненська обл.) невідомі обкидали сніжками та обляпали чорною фарбою білборд із зображенням Президента України Віктора Януковича, що встановлений в районі автовокзалу. Про це розказав заступник голови Рівненської обласної організації Української народної партії, голова Кузнецовської міської організації УНП Степан Жданюк.

За його словами, подібне на Рівненщині трапляється вже не вперше. Зокрема, у ніч з 16 на 17 січня у місті Здолбунів, що неподалік Рівного, невідомі розмалювали та написали слова «ЗЕК» та «ГЕТЬ!» на білборді з новорічним привітанням В. Януковича, що встановлений на в’їзді в районний центр.

Крім того, з початку року у Києві, Львові, Одесі, Запоріжжі, Рівненській, Закарпатській і Луганській областях невідомі закидали фарбою, яйцями або порвали білборди із зображенням Януковича, де він вітав українців з новорічними святами.

На думку представника УНП, такий прояв «люб’язності» на привітання Януковича і є справжнім свідченням того, як оцінює український народ дворічну роботу команди Президента та Партії регіонів на місцях.

Рівненська область

Читайте також: