Одесити відсвяткували відставку Костусєва

05 грудня усі  небайдужі одесити зібралися  на Думській площі, щоб висловити  своє задоволення тим фактом, що мер міста Олексій Костусєв  підписав заяву про свою відставку.  Присутні прийшли не з порожніми  руками: вони пили шампанське  і радісно вітали усіх з  тим, що Костусєв більше не мер міста. Примітно, що присутні окремо наголосили, що у зв'язку з хворобою градоначальника ніхто з його політичних опонентів зловтішатися не збирається, і випили за здоров'я відставного Олексія Костусєва.

Крім політичних партій, серед яких були представники Одеської обласної організації УНП та громадських діячів, а також груп молоді та пенсіонерів, за акцією пильно спостерігав депутат Одеської міськради Павло Серебреник. А от ні міліції, ні інших охоронців порядку знайти не вдалося. Тим часом, на фасаді Морського музею, як і раніше красується реклама Олексія Костусєва «Обіцяв — виконав!»

Опонувала присутніх  лише одна прихильниця Олексія Костусєва — колишня робітниця Одеської національної універсальної бібліотеки імені Горького. На думку жінки, останній мер був найбільш освічений зі всіх своїх попередників.

Так, як і водиться в часи зміни влади, на центральній  площі Одеси запанувала справжня вулична демократія, за якою так  скучило волелюбне місто.

Одеська область

Читайте також: