Ольга Давид — новий голова Львівської обласної організації

На позачерговій виборчій конференції, що пройшла 23 лютого, ЛОО УНП повністю змінила керівництво, звинувативши колишніх очільників партії у колаборації з колишньої владою і розбазарюванні партійного майна.

Позачергова виборча конференція ЛОО УНП обрала головою Ольгу Давид, а її заступниками – директора Львівського Музею історії релігії Ореста Малиця та викладача Львівського регіонального інституту державного управління Олега Немчінова. Ольга Давид працює на посаді прес-секретаря Львівського апеляційного адміністративного суду.

«Жодна особа, причетна до попередніх керівних органів ЛОО УНП, не потрапила до нового складу, а більшість членів попереднього проводу організації були виключені з партії вищими керівними органами УНП за відмову виконувати рішення партії, відсутність відповідної реакції на політичні події і колаборантські провладні рішення фракції УНП у Львівській облраді, а також вчинення активних дій щодо розбазарювання партійного майна,» – зазначила Ольга Давид.

Мова йде, зокрема, про голову Львівської обласної територіальної виборчої комісії (ОТВК) Миколу Щура та екс-заступник голови ЛОО УНП Андрія Зазуляка, зазначається у повідомленні.

Екс-голова ЛОО УНП М. Баляс припинив членство в УНП, вступивши в іншу партію, ще весною 2013 року і не мав законних підстав надалі залишатися керівником в ЛОО УНП.

Львівська область, Життя партії

Читайте також: