Патріоти столиці навчили киян, що робити із наслідками снігопаду

Негайно організувати вивезення снігу за межі Києва, щоб запобігти можливому затопленню низинних районів столиці, вимагають від голови КМДА Київські міські організації Української народної партії, КУНУ, УНА-УНСО, НУ спільно з іншими політичними та громадськими організаціями. Про це вони заявили сьогодні під час пікету КМДА.

«Аби уникнути нищівних збитків, які може заподіяти танення снігу, діяти треба вже зараз», – наголошують активісти. З огляду на це, вони провели майстер-клас для посадовців КМДА та киян. Активісти принесли надувний човен та інші плавзасоби і пропонували всім охочим потренуватися їх застосовувати.

Активісти обурені повною бездіяльністю Голови Київської міськдержадміністрації та заявляють про повний провал у боротьбі зі стихією. «Вже пройшов тиждень, але влада все ще у незрозумілому очікуванні: ми не бачимо в місті спеціальної снігоприбиральної техніки і навіть центральні частини столиці досі потопають у невивезених снігових завалах», – наголосили учасники акції.

Патріоти переконані, що якісно змінити ситуацію зможуть тільки вибори київського голови та депутатів Київради. Оскільки, нині діючі – показали свою повну неспроможність вирішувати проблеми столиці. Тож учасники також вимагають від Верховної ради невідкладно призначити вибори київської влади. А від Київради – відновити місцеве самоврядування у Києві шляхом повернення районних у місті рад.

Новини з областей

Читайте також: