ПРИКАРПАТТЯ. У лідери рейтингу якості життя потрапила зона екологічного лиха — місто Калуш

Те, що зона екологічного лиха — місто Калуш  зайняло провідне місце в рейтингу аналітичного центру «Universitas» «ТОП-44 якості життя великих та малих міст України», свідчить про упередженість дослідження, заявляють в Івано-Франківській обласній організації Української народної партії.

«Рейтинг публікують кожного року, і вражає, як лідери й аутсайдери міняються місцями,— говорять в УНП. – Одеса, яка торік перемогла, нині опинилася в кінці списку. Позаторік найкращим містом стали Чернівці, де ЯЦЕНЮК організував помпезне святкування міського ювілею, очолювало рейтинг і Мукачеве Віктора БАЛОГИ».

Представники  УНП подивовані, що в цьому році друге місце після курортної Ялти (яка, до речі, зазвичай була у другій двадцятці) займає прикарпатський Калуш, який просить кошти на подолання екологічної катастрофи. «І якщо там навіть і немає такої катастрофи, то все одно заасфальтовані дороги не можуть свідчити про благо проживання в місті хіміків, збудованому за типом Харцизька (у «рейтингу» останній)»,— вважають в обласній організації УНП та припускають, що «місце Калуша серед лідерів — результат роботи команди його мера, який вочевидь планує балотуватися до Верховної Ради».

Читайте також: