Проти будівництва АЗС на шкільній території протестують учні на ЛУГАНЩИНІ

Учні з села Весела Тарасівка, що на околиці Луганська, разом із батьками та вчителями протестують проти будівництва автозаправної станції поряд із їхньою школою. Забудовники планують спорудити АЗС на шкільному спортмайданчику, тому жителі Веселої Тарасівки вимушені виходити на акції протесту й вимагати від місцевої влади негайного втручання.

Саме безвідповідальність місцевої влади, до компетенції якої належить надання дозволів на забудову, на переконання голови Луганської обласної організації Української народної партії Валентина ТКАЛИЧА, і змусила школярів вдатися до протестних акцій. Він поділяє занепокоєння батьків, які дуже хвилюються за здоров'я і життя своїх дітей, адже АЗС планують побудувати прямо під вікнами школи.

Учителі також не можуть уявити, як діти займатимуться фізкультурою, коли поряд -заправка, адже це бензин, солярка, небезпечні пари.

Поки чиновники розбираються в ситуації, обурені батьки вже написали лист сільському голові і почали збір підписів під зверненням до Президента.

Луганська область

Читайте також: