СУМИ. Міськрада просить Кабмін підвищити тарифи на воду

«Сумські депутати розписалися в повній бездіяльності і неспроможності вирішувати складні питання життєдіяльності обласного центру», -  так голова Сумської  міської організації Української народної партії Сергій ТОКАР прокоментував звернення депутатів міськради до Кабінету міністрів, Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України та Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг із проханням підвищити тарифи на воду в Сумах.

Політик нагадує, що розрахунки нових тарифів керівництво комунального підприємства «Міськводоканал» ще влітку надіслало до НКРРКПУ, але тоді столичні чиновники не знайшли підстав для підвищення розцінок на водопостачання і водовідведення в Сумах.

«Тепер київських фахівців взялися переконувати навіть сумські обранці — оце так турбота про виборців!» — іронізує представник УНП.

«Замість того, щоб змусити дирекцію водоканалу працювати професійніше, шукати шляхи зменшення втрат у мережах, депутати вирішили просто залізти в кишеню до сумчанина. І що цікаво, тарифи на воду в Сумах підвищуються ледь не кожні два роки, а ситуація тільки погіршується»,— підсумував Сергій ТОКАР.

Сумська область

Читайте також: