СУМЩИНА. Регіонали при владі зробили журналістів державних ЗМІ своїми прислужниками

«Сонце встає на Сумщині завдяки Партії регіонів і лише завдяки їй жителі області можуть дихати і ходити по землі. Саме так можна охарактеризувати тональність  останніх публікацій і сюжетів в обласних державних ЗМІ.

Як повідомили в обласній організації УНП, нині чиновники від влади не соромлячись ледь не в кожному сюжеті згадують про правлячу руку партії і їх керманичів. А нещодавно один з високопосадовців в міській раді договорився до того, що прямо заявив, що «усі головні заходи і проекти, все, що сьогодні робить міська влада в Сумах, відбувається або за ініціативи, або за підтримки Партії регіонів».

Але якщо ще кілька місяців тому, новини з піаром Партії регіонів подавались з позначкою  «політична реклама» або «інформаційний договір», то сьогодні чиновники, вони ж і активісти правлячої партії, не виявляють бажання хоча б копійчину заплатити державним газетам і телебаченню. Все робиться під тиском і за допомогою дзвінка з гори. Посадовці  вже так знахабніли, що вважать журналістів власними писарями, які будуть робити все, що їм заманеться, переконані в УНП.

Сумська область

Читайте також: