СУМЩИНА, за твердженнями чиновників, живе вже ледь не при комунізмі – УНП

Обласна влада так захопилася рапортуванням про масштабне покращення життя вже сьогодні, що не помічає, як стає посміховиськом для сумчан. Так у Сумській обласній організації Української народної партії коментують звіти чиновників про власні успіхи.

«Приміром, облдержадміністрація просто в захваті від відкриття льодової ковзанки в Лебединському районі, і це при тому, що відкрили її за кілька днів до весни!» — іронізують в УНП.

Також влада голосно заявила про те, що знайшла потужного інвестора для підприємства «Центроліт». Проте, кажуть у сумській УНП, чиновники не можуть пояснити, хто цей інвестор. Так само керівництво області наввипередки вихваляється наявністю ресурсів для втілення соціальних ініціатив Президента, забуваючи розповісти, звідки черпатимуть ці ресурси.

Водночас, нагадують в УНП, область ледь не на половину дотаційна з виплат Пенсійного фонду, а найбільші бюджетоутворюючі підприємства регіону мають серйозні проблеми:так, СНВО ім. Фрунзе значно зменшило прибутки, інший гігант -  «Сумихімпром» - уже прямує до процедури банкрутства.

УНП, Сумська область

Читайте також: