Сумська влада піарить сміттярів за те, що вони нічого не роблять

Місця відпочинку в обласному центрі звалені сміттям, однак керманичі міста не поспішають реагувати на це. Як розповів голова міської організації УНП Сергій ТОКАР, на улюбленому місці відпочинку сумчан – озері Чеха – не вистачає навіть елементарних контейнерів для сміття.

«Єдиний офіційно облаштований міський пляж на березі Псла теж не прибирається. Немає і відповідного контролю за вивезенням сміття і з боку екологічних структур, дійшло до того, що вантажівки вже почали скидати сміття безпосередньо в межах міста за мостами через ту ж річку Псел. Такими темпами, невдовзі на головній водній артерії  міста відпочивальники будуть плавати разом зі сміттєвими пакунками»,— говорить представник УНП.

Влада, на його переконання, не може і не хоче впливати на сміттєзбиральні організації «Грінко» і «Амусон» в місті і замість того, аби притягти до відповідальності їх керівників, вона навпаки замовляє рекламу про те як вони відмінно  працюють в Сумах. «Хоча воно й не дивно, адже свого часу мер Геннадій Мінаєв лобіював ці структури і просував їх на сумський ринок, а тепер, щоб не соромно було за їх роботу, прикривається вигаданим піаром»,— констатує партієць.

Сумська область

Читайте також: