УНП: Сумська влада вже 5 років не може розібратися із бродячими собаками

«Зграї бродячих тварин нападають на сумчан, а влада вже п'ять років не може розв'язати проблему радикально». Про це повідомили в Сумській міській організації УНП.

«Бродячі тварини в місті — як бомба уповільненої дії. Лише з початку 2011 р. по медичну допомогу до міського травматологічного пункту звернулося 868 чоловік, укушених тваринами, переважно собаками»,— додав голова міської організації Сергій ТОКАР.

Він додав, що в  комунальному підприємстві «Сумижитлокомсервіс» лише розводять руками,— мовляв то грошей не вистачає, то жителі самі забороняють здійснювати відлов собак, то собаки …швидко розмножуються.

«Непогано б було зібрати усіх собак міста і привести їх на сесію міськради — нехай погавкають депутатам і мерові про своє життя. Звісно, треба гуманно підходити до вирішення питання, бо собаки ні в чому, по суті, не винні. Але ж страждають і люди, які теж ні в чому не винні. Уживатися з усим цим все важче. Та найбільше прикро, що влада демонструє виняткову байдужість до цього»,— констатував партієць.

УНП, Сумська область

Читайте також: