УНП вимагає зупинити «червонопрапорну» провокацію «Російської єдності»

«Заборонити автопробіг під червоними прапорами територією України»,— вимагає від СБУ Українська народна партія. «Минулого року такий захід закінчився бійками і стріляниною»,— нагадав член Правління УНП Володимир СТУПАК. Тож, він застерігає від цьогорічного повторення.

На думку СТУПАКА, «цей автопробіг є частиною плану з нагнітання суспільно-політичної напруги в Україні, адже червоні прапори планують провести областями західної та центральної України, де вони можуть спричинити конфлікти аналогічні подіям 9 травня минулого року у Львові». «Тобто, відкрито готується провокація, що має спричинити групові порушення громадського порядку, що підпадає під дію статті 293 Кримінального кодексу, та очорнити міжнародний імідж України напередодні проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року»,— підкреслив політик.

Таким чином, єдиним способом зірвати плани антиукраїнських сил з перетворення України на чергове «поле битви» та забезпечити нормальну підготовку до відзначення Дня Перемоги як дня пам’яті за загиблими є заборона проведення чергової «червонопрапорної» провокації «Російської єдності»,— підсумував представник УНП.

УНП

Читайте також: