УНП: «Війна київської влади з МАФами – безперспективна»

«Безперспективною війною київської влади з власним народом» називають в Українській народній партії намагання КМДА знести «незаконно встановлені» МАФи. Відповідну Заяву прийняли вчора на засіданні правління.

УНП попереджає, що «внаслідок цієї боротьби постраждають всі: міський бюджет недоотримає податкові надходження від підприємців-власників МАФів, тисячі підприємців втратять робочі місця, а кияни і гості столиці програють від зниження конкуренції у сфері торгівлі і надання послуг». У Заяві наголошується також, що «оскільки у більшості випадків власників МАФів не попереджали про плановане знесення, КМДА фактично порушує право власності, що є  незаперечним у кожній демократичній країні з ринковою економікою».

З огляду на все, УНП закликає припинити демонтаж МАФів без попереднього обговорення цього питання з самими підприємцями і пошуку нових місць, де ці люди можуть займатися своєю діяльністю. Зокрема, УНП пропонує «терміново провести переговори і громадські слухання». «Інакше київську владу, котра досі залишалася глухою до потреб киян, чекає хвиля народного обурення»,— стверджують в Заяві.

УНП, Київ, Війна

Читайте також: