Валентин ТКАЛИЧ привітав студентську молодь Луганська

Голова Луганської обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ привітав студентів коледжу Луганського національного університету імені Тараса ШЕВЧЕНКА зі святом і побажав залишатися активними і свідомими громадянами своєї Батьківщини.

«Сьогодні Міжнародний день студента. І я хочу привітати вас і всю студентську молодь України! Адже молодість, романтика і відчуття, що все життя попереду — це те, що завжди відрізняло студентів»,— сказав лідер Луганської УНП.

«У такий день,— вважає представник УНП,— є привід поговорити про роль і долю студентства, які по закінченню ВНЗ, на превеликий жаль, не мають роботи, власного житла, впевненості в завтрашньому дні».

За словами ТАЛИЧА, у 2010 році, наприклад, понад 6 тисяч випускників українських вишів виїхали на Захід у пошуках кращої долі. У більшості своїй – назавжди».

«Причому,— переконаний партієць,— звинувачувати молодь за те, що вони хочуть краще жити — можуть наважитись тільки ті, хто сам без гріха, або чия місія – власна жертовність. На жаль, влада сьогодні нічого не робить, аби змінити цю сумну статистику».

«Тому,— наголосив ТКАЛИЧ,— хочу побажати всім вам небайдужості до подій в країні і суспільстві, життєвих успіхів і досягнень». І закликав луганських студентів «залишатися активними і свідомими громадянами своєї Батьківщини, з важливими і благородними життєвими цілями».

Луганська область

Читайте також: