Володимир ШОВКОШИТНИЙ: нардепи розписалися у своїй профнепридатності – вони не хочуть служити народу, який їх обрав

«Своїм законопроектом № 9127 «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», який у понад 10 разів скорочує розміри соціальних виплат і пенсій учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, інвалідам, населенню, яке постраждало, евакуйованим із зони відчуження, навіть дітям, сиротам та вдовам, народні депутати розписалися у своїй профнепридатності – вони не хочуть служити народу, який їх обрав. Таку думку висловив заступник голови УНП Володимир ШОВКОШИТНИЙ.

«Людей, які ціною власного життя і здоров’я рятували світ у роки чорнобильських лихоліть, сьогоднішні нібито народні депутати позбавляють елементарних засобів виживання. Проте, ці обранці не почали позбавлення пільг із себе, або, скажімо, з ветеранів НГКД-КГБ, які швидше завинили перед українцями, ніж прислужилися», – зазначив політик.

«Сьогоднішня комуно-олігархічна парламентська більшість не страждає від злиденного життя. Багато їхніх депутатів мають великий бізнес і входять до когорти найбагатших людей в Україні. Саме цих грошових мішків треба було б позбавити бюджетного марнотратства на їхнє утримування. Сподіваюся, що на наступних виборах чорнобильці нарешті зроблять відповідні висновки щодо свого вибору», – підсумував Володимир ШОВКОШИТНИЙ.

Читайте також: