22 січня об’єднує українців!

Навіть сніжна погода не завадила цього року відзначити надзвичайно важливу історичну подію – проголошення Акту злуки українських земель урядами ЗУНР та УНР. З цією метою у місто Львів вирушили і представники районних організацій УНП та інші активісти. Спочатку о 13 год. 00 хв. представники політичних партій, громадських організацій, студенти та викладачі вишів створили так званий «живий ланцюг» від пам’ятника Степану Бандері до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.

За представниками УНП був закріплений відрізок по     вул. Митополита Андрія біля собору Св. Юра., де активісти Української Народної Партії розгорнули державний стяг площею 50 м. кВ.

Після цього представники національно-патріотичних  сил утворили колону, яка почала рухатись від пам’ятника Степану Бандері в напрямку до пам’ятника  Тарасу Шевченку і до якої по дорозі долучались учасники «живого ланцюга». Таким чином в центрі Львова на проспекті Свободи зібралось біля 5 тисяч люду, десятки політичних партій та громадських організацій.

О 14 год. відбувся загальний  молебень, після чого усі промовці закликали до об’єднання всіх  демократичних сил. Лунала різка  критика чинної влади, яку представляє Партія регіонів та її сателіти. Лунали заклики захистити Україну від антиукраїнських елементів, боротися з політичними репресіями та зупинити розкрадання України олігархічними кланами.

На віче була прийнята спільна  резолюція щодо недопущення внутрішніх взаємопоборювань, створення єдиного списку кандидатів в депутати до Верховної Ради України по мажоритарних округах від позиційних демократичних сил, спільний захист результатів майбутніх виборів та створення у Верховній Раді України наступного скликання єдиної більшості правих сил з метою в законний спосіб забрати владу у пропрезидентської Партії регіонів, в результаті чого обмежити вплив Віктора Януковича на політичну ситуацію в Україні.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image