Бридко дивитися, як послідовники Сталіна нині взялися за написання боягузливих заяв – БОНДАРЧУК

Офіційна заява-відповідь голови політради партії «Наша Україна» Сергія Бондарчука на заяву лідера КПУ Петра Симоненка, щодо зміни державних символів України.

Бридко дивитися, як послідовники Сталіна, котрі раніше відправляли наших співвітчизників до таборів смерті, нині взялися за написання боягузливих заяв та листівок…

 

Представники тоталітарної ідеології не мають жодного права зазіхати на загартовані у віковічній боротьбі символи українського народу, перед якими «червоні кати» завжди відчували тваринний страх та неприховану ненависть. Усі розвинуті, демократичні країни давно вже засудили злочини радянського терору, повністю прирівнявши комуністичну ідеологію до нацистської. Натомість в Україні, доморощені комуністи, такі як П. Симоненко вже навіть не ховають своє потворне обличчя, сидячи у мармурових палацах й їздячи на шикарних авто. Вони відкрито рвуться до влади прагнучи позбавити українців власної мови, історії, а тепер ще й державних символів.

Їхні руки червоні від крові репресованих в’язнів і замучених жертв голодомору та колективізації, а їх груди порожні, бо немає у комуністів ані душі, ані серця. Геть позбавлені від природи як честі так і совісті, вони не лише не взяли відповідальність за все зло, що творили комуністичні «вожді», але й підступно наносять удари в спину нації у найважчі для держави часи. І після всього вони ще мають нахабство звертатися до людей, із закликом голосувати за свою антиукраїнську партію, ту саму яка десятиріччями катувала українців під криваво-червоними прапорами?! Втім, невідомо якій саме державі прислуговує цей «комсомолець»… То чому ж він не запропонує своєму східному хазяїну поміняти й їхні державні символи?

Я присягаюся усім, що мені дорого, одним із перших завдань української влади буде повна і остаточна заборона комуністичної ідеології на усіх рівнях нашої держави!

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image