ТКАЛИЧ: «Влада цинічно скористалася трагедією, аби привести до присяги свого омбудсмена»

Луганська обласна організація Української народної партії засуджує дії влади, яка скористалася терактами в Дніпропетровську, щоб привести до присяги нового омбудсмена.

«Незрозумілі вибухи в центрі Дніпропетровська напередодні Євро-2012 показали всю безпорадність влади, яка, щоправда, не розгубилась і повелася вкрай цинічно, використовуючи теракт у своїх корисливих цілях»,— заявив голова обласної організації УНП Валентин ТКАЛИЧ.

Лідер луганської УНП нагадує, що після блокування опозицією трибуни парламентська більшість розглянула кілька необхідних для влади питань і, зокрема, ухвалила постанову про звільнення з посади уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни КАРПАЧОВОЇ та під вигуки «Ганьба!» привела до присяги новоспеченого омбудсмена Валерію ЛУТКОВСЬКУ.

«Дивує цинізм влади, а ще більше – цинізм кишенькового уповноваженого з прав людини, яка продемонструвала світові своє справжнє обличчя»,— зазначив ТКАЛИЧ.

На його думку, від такого омбудсмена «годі чекати допомоги чи якоїсь більш-менш об'єктивної інформації про становище неугодних владі політиків чи громадян».

«Судилища над лідерами опозиції, рейдерські атаки, вибухи в Дніпропетровську, розбірки кримінальних авторитетів на вулицях наших міст тільки знижують і без того низький рейтинг нашої країни»,— підсумував голова луганської УНП.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image