Луганський райвиконком заливає фекаліями сусідні будинки — ТКАЛИЧ

«Вже тиждень, як районний Луганський виконком імені більшовика Артема заливає фекаліями будинки 8-а та 8-б кварталу імені Ленінського комуністичного союзу молоді»,— про це повідомив голова Луганської обласної організації Української народної партії Валентин ТКАЛИЧ.

За його словами, «гейзер з нечистотами б’є із каналізаційного люка, що на схилі за 25 метрів від адміністративної будівлі, а нижче до самих будинків утворилося озеро з фекалій та мільярда бацил, що у 30-градусну спеку розповсюджує гнітючій запах».

«Показово,— додав ТКАЛИЧ,— що коли помер Ленін і йому будували тимчасовий мавзолей на Червоній площі, то робітники пошкодили каналізацію: фекалії залили гроб вождя, на що заарештований більшовиками патріарх Тихон сказав: «По мощах і єлей!».

«У сьогоднішній ситуації можна сказати: «По владі регіоналів і комуністів – і єлей!», адже виключно з них сформований депутатський корпус та виконавча влада Луганська, і саме вони воліють розділити між собою електорат Луганщини на виборах 2012 року»,— підсумував представник УНП.

Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image