Одесити – Табачнику: «Їж гарбузову кашу і не лізь в освіту нашу»

«Їж гарбузову кашу і не лізь в освіту нашу», – із таким лозунгом представники Одеських політичних партій та громадських організацій зібралися сьогодні коло обласного управління освіти Одеської обласної державної адміністрації.

Одесити передали в обласне управління освіти звернення до Табачника, в якому наголосили, що вважають неприпустимим перебування Дмитра Табачника на посаді міністра освіти.



Вони розказали про те, що завдяки усному дозволу одеського міського відділу освіти, в школах міста проходять так звані «виховні години» під керівництвом проросійської екстремістської організації «Дозор», де під виглядом виховної роботи та зустрічі з учнями здійснюється імперська проросійська пропаганда». «Цей дозвіл є злочинним», – переконані патріоти.



Одесити вважають, що такі дії одеських чиновників від освіти – прямий наслідок перебування на посаді Міністра освіти людини, яка й сама «прославилася» українофобськими висловлюваннями, книжками, які розпалюють міжнаціональну ворожнечу та стимулюють сепаратистські настрої в Україні.



«Відстоювання та пропагування подібних ідей можна трактувати, як національну зраду», – наголошують у зверненні до ТАБАЧНИКА одеські патріоти. «Професійна діяльність Табачника на посаді міністра освіти є цілковито провальною. Табачника на смітник історії», – підсумували у зверненні одесити.

Одеська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image