Олексій Мірошниченко: Миколаїв не «спить» — він живе нормальним життям

«У кризовій ситуації, що склалася, усі свідомі українські громадяни мають об’єднатися, якщо антиукраїнські сили зацікавлені в тому, щоб українці гризлися між собою і панікували,— ми маємо докласти усіх зусиль для того, щоб цьому запобігти,» — стверджує заступник голови Української Народної Партії, голова Миколаївської УНП Олексій Мірошниченко.

Представники різних політичних структур, внаслідок конкуренції на виборах, різних лозунгів і політичних програм можуть не дуже довіряти або недолюблювати один одного, але ми любимо свою Україну і свою Миколаївщину, тому маємо забути про усі протиріччя і зробити усе для урегулювання кризової ситуації. Тому, якщо дії провокаторів направлені на ескалацію конфлікту, ми не можемо цьому сприяти. І коли якийсь «ультрапатріот» починає звинувачувати когось у із наших громадян, наприклад у російськомовності чи не такій «щирій» любові до неньки-України, то він теж, свідомо чи не свідомо, допомагає антиукраїнським силам, -  зазначив Олексій Мірошниченко.  Не має значення, якою мовою розмовляє людина, коли Росія нам підняла ціни на газ,— це відчули кишені усіх українців і російськомовних, і україномовних.

Нас, миколаївців, інколи звинувачують у тому, що «Миколаїв спить» і не вирує політично, він не спить,— він живе нормальним життям, таким, яким повинні жити усі міста України. У звичайному режимі повинні працювати підприємства, магазини, фінансові установи, діти повинні ходити у школу, їхні батьки мають бути впевнені в тому, що вчасно отримають зарплату, а люди старшого віку — пенсію.

Як фахівець з питань економічної безпеки я впевнено стверджую, що Україна у цій ситуації отримає весь необхідний обсяг економічної допомоги від Євросоюзу та США для стабілізації економіки, і нема ніяких підстав для ажіотажу та паніки, на які так розраховують наші недруги. У нас є своя країна, і ми самі будемо вирішувати, як нам у цій країні жити,— підкреслив Олексій Мірошниченко.

Миколаївська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image