Політичний вертеп у Івано-Франківську або як міський голова «смерть» обіймав

На Різдвяні свята франківчани традиційно меланкують, проводять вертепи, радяться. Традиційні персонажі — Ангел, Пастушки, Чорт, Ірод, Козак та інші. Та цьогоріч ролі диявола, Ірода та його воїнів зіграли інші «казкові герої»: «Янукович», «Азіров», «беркутівець». Так, на думку активістів з Івано-Франківська, і має виглядати сучасний політчнй вертеп. При цьому українських сучасників замість традиційний негативних різдвяних персонажів зіграли діти.

Закінчився політичний вертеп символічним вигнанням «ворогів» з країни. А наостанок діти заспівали «Гімн українського Євромайдану». Рядилися у Івано-Франківську й дорослі. Один з організаторів політичного вертепу — член Правління УНП, голова Івано-Франківської обласної управи УНП Дмитро Чуйко.

А до івано-франківських посадовців завітала… Смерть з компанією. Так меланкують місцеві журналісти. Журналістький вертеп розіграв сценки за участю Ірода-Януковича та Чорта-Азарова, рядилися і у змісцевих політиків та чиновників. Політично-іронічний вертеп з радістю прийняв у себе в кабінеті господар обласного центру — міський голова Івано-Франківська, голова Івано-Франківської обласної організації УНП Віктор Анушкевичус.  

А от помеланкувати у голови обласної ради Василя Скрипничука цій веселій компанії не вдалося. Його двері виявились зачиненими. 

Івано-франківська область, Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image