Рівненська обласна влада проігнорувала вшанування пам'яті жертв Голодомору

Ані голова Рівненської  обласної державної  адміністрації Василь БЕРТАШ, ані голова обласної ради Юрій КІЧАТИЙ не виявили  бажання разом  з громадою міста  запалити свічу пам’яті  та проігнорували жалобні заходи із вшанування жертв Голодомору, які відбулися в Рівному 26 листопада.

В обласному центрі загиблих від голоду співвітчизників вшановували у двох різних місцях: на майдані Незалежності зібралися активісти Української народної партії та представники політичних сил, що входять до Комітету опору диктатурі, а біля Свято-Покровського кафедрального собору – виконавчий комітет Рівненської міської ради на чолі з міським головою Володимиром ХОМКОМ.

Голова Рівненської обласної організації УНП Світлана НІКОЛІНА зазначила, що «пам’ять про загиблих українців – це не лише скорбота за мільйонами невинно загиблих наших співвітчизників, це – свідчення того, що українці – повноцінна нація, яка має пам’ять, гордість та самоповагу».

«До цієї пам’яті нас кличе християнське сумління і громадянський обов’язок, і якщо найвищі керівники області від цього ховаються, то це свідчить про їх неосвіченість, духовну неповноцінність та банальне манкуртсво»,— наголосила НІКОЛІНА.

Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image