Рівненська Свобода намагалась скористатися лідерами регіону для власного піару

16 серпня прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода» розповсюдила інформацію про те, що в селі Шибин Боремельської сільської ради Демидівського району під час вшанування полеглих за волю України вояків УПА місцевий осередок Української народної партії заявив про свою підтримку Всеукраїнського об'єднання «Свобода» на виборах народних депутатів України.

Більше того, в повідомленні прес-служби було підкреслено, що Михайло МАРЧУК як голова Демидівської районної організації УНП, виступаючи перед громадськістю, заявив, що місцеві «народники» підтримують на парламентських виборах 2012 року Всеукраїнське об'єднання «Свобода».

«Я змушений спростувати неправдиву інформацію, яка була розповсюджена прес-службою Рівненської обласної організації ВО „Свобода“, та вкотре наголосити, що Українська Народна Партія йде на вибори в складі об’єднання патріотичних сил, куди увійшли також „Наша Україна“ та Конгрес Українських Націоналістів»,— розказав голова Демидівської районної організації УНП Михайло МАРЧУК.

Він наголосив, що «Будь-які подібні повідомлення розцінюю як провокативні і такі, що не сприяють порозумінню між українськими опозиційними партіями».

Новини з областей, Рівненська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image