Рух в бік СНД призведе до зменшення росту ВВП – АСАДЧЕВ

«Ніж більше ми будемо рухатися в бік Росії та СНД, тим меншим у нас буде ріст ВВП», – в цьому переконаний кандидат економічних наук, депутат 3–4 скликань, кандидат в нардепи від Нашої України Валерій АСАДЧЕВ. Так він прокоментував підписання Януковичем закону «Про ратифікацію договору про зону вільної торгівлі».

Він наголосив, що «виходячи на ринки пострадянських країн, Україна ризикує потрапити під монопольний вплив Росії і Україні можуть нав’язати невигідні правила гри, тож треба рухатися до підкорення європейських ринків».

«В Росії грошей нема, а ті що є – під контролем однієї людини. Ринок же Європейського союзу складний, конкурентний і більше капіталізований. Але щоб наблизитися до Європи, Україна повинна знову стати демократичною країною», – зазначив АСАДЧЕВ.

Політик зазначив, що «при президенті ЮЩЕНКУ було дуже багато зроблено для євроінтеграції. Офіційний Брюссель вважав Україну країною із розвинутою демократією, свободою виборів і політичної діяльності. Європа тоді не встановлювала нам ніяких обмежень і не погрожувала санкціями. Рівень корупції був значно нижчим».

«Тому необхідно повертатися до тих цінностей і знову розвивати демократію», – підсумував АСАДЧЕВ.

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image