У ЧЕРНІГОВІ знову хочуть вивісити червоні прапори

Розгляд питання про вивішування разом із державним прапором полотнищ червоного кольору на свято 9 Травня – це знущання над пам’яттю знищених комуністами щонайменше 10 мільйонів українців та свідома підтримка неймовірних страждань, які були принесені українському народу під кривавим червоним прапором з 1917 до 1991 року. Так у Чернігівській обласній організації Української народної партії прокоментували повідомлення газети «Чернігівські відомості» про те, що на сесії міської ради, яка відбудеться 30 березня, пропонують розглянути питання про вивішування червоних прапорів на День перемоги.

УНП наголошує на незаконності і юридичній безглуздості внесення цього питання до порядку денного сесії Чернігівської міськради, адже іще 16 червня 2011 року Конституційний Суд оприлюднив рішення за конституційним зверненням голови Української народної партії Ю. КОСТЕНКА, визнавши, що використання «прапора перемоги» під час офіційних заходів разом із Державним прапором України суперечить чинній Конституції.

«Кому потрібно вкотре витягати з шухляди питання, яке провокує розбрат і протистояння в суспільстві?» — запитують у Чернігівській УНП.

Новини з областей, Чернігівська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image