У Харкові вшанували Героїв Крут

Близько сотні активістів національно-демократичних сил зібралися вчора у харківському парку Перемоги, біля Дзеркального струменя, щоб вшанувати пам’ять Героїв  Крут та нагадати сучасній молоді про їхній подвиг і трагедію. Одним з організаторів цієї акції стала і Харківська обласна організація Української Народної Партії,  яка традиційно вшановує  пам’ять про 300 студентів, що 29 січня 1918 року біля станції Крути на Чернігівщині вступили у нерівний бій з більшовицьким військами.

“Відгомін цього бою доноситься до нас і  сьогодні,— сказав, виступаючи перед  присутніми, голова Харківської обласної організації УНП Василь Третецький,— тому ми маємо робити належні висновки із своїх поразок та перемог, особливо сьогодні, коли потрібно згуртовано захищати Україну від мафіозних кланів та інших антиукраїнських сил”.

В. Третецький нагадав, що восени нинішнього року відбудуться парламентські вибори, які вирішать подальшу долю України, і якщо демократичні сили підуть на них розрізненими та не згуртованими колонами, цей “бій” вони програють. Отож, поки політичні “полководці” тільки домовляються, представник Української Народної Партії закликав своїх колег вже сьогодні об’єднуватися навколо спільних інтересів і готуватися до виборів.

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image