Виборці самі визначають за кого їм голосувати

Шкода, що політична війна окремих політичних сил, які вважають себе опозицією, за владу проти всіх ставить під сумнів здоровий глузд і реальні факти, національні інтереси країни. Так, «об’єктивні» опоненти третього Президента Віктора Ющенка вперто розповсюджують побрехеньку про начебто його головну вину щодо обрання В. Януковича у 2010 р. через те, що він нібито закликав своїх прихильників голосувати проти всіх.

Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна» вирішила оприлюднити арифметичне спростування цієї «качки», яке ще в 2010 році зробив відомий чернігівський експерт, заступник обласної організації Української народної партії Сергій Соломаха. Отже, цифри доводять: У І-му турі Ю. Тимошенко підтримало 6 млн. 159 тисяч виборців (25,05%), а у ІІ-му — 11 млн. 593 тис., тобто підтримка виборцями Ю. Тимошенко зросла на 5 млн. 434 тис. голосів. У той час як у І-му турі за А. Яценюка проголосувало 1 млн. 712 тис., В. Ющенка — 1 млн. 342 тис., О. Тягнибока — 352 тис., А. Гриценка — 296 тис. виборців. Сумарно це становить 3 млн. 702 тис. голосів виборців.

Зверніть увагу, Ю. Тимошенко підтримало у ІІ-у турі аж на 1 млн. 645 тисяч виборців більше ніж отримали голосів у І-му турі разом А. Яценюк, В. Ющенко, О. Тягнибок, А. Гриценко. Невже за Ю. Тимошенко, а не за В. Януковича, проголосувала переважна  більшість виборців, що І-му турі голосували за С. Тігіпка (3 млн. 211 тис.), П. Симоненка (873 тис.), В. Литвина (579 тис.), І. Богословської (102 тис.)? Звісно, ні! До речі, сумарно ці прихильники В. Януковича отримали у І-му турі 4 млн. 763 тис. голосів виборців. І це аж на 968 тис. голосів менше ніж додалося В. Януковичу прихильників у ІІ-му турі виборів. Отже, якщо припустити, що у ІІ-му турі виборів Ю. Тимошенко підтримали 968 тис. прихильників С. Тігіпка, то звідки у неї взялися, крім усіх голосів прихильників А. Яценюка, В. Ющенка, О. Тягнибока, А. Гриценка, ще додатково аж 677 тисяч голосів виборців?

С. Соломаха нагадав, що ніхто з вище названих кандидатів у президенти також, як і В. Ющенко, не закликав напередодні ІІ-го туру виборів у 2010 році голосувати своїх прихильників за майбутню політичну бранку режиму Азарова-Януковича. Які ще потрібно докази і аргументи щоб переконати деяких патріотів, що самі виборці, а не політики, визначають за кого їм голосувати? Отже, виникає закономірне питання: хто і чому нахабно бреше?

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image