Анатолій Гриценко на Чернігівщині зробив вигляд, що не був у команді Ющенка

10 вересня 2012 року під час відвідування Чернігова другий номер партійного списку ВО «Батьківщина» Анатолій Гриценко під час зустрічей з журналістами і виборцями досить незграбно намагався зробити вигляд, що він не був у команді Президента Віктора Ющенка (2005 – 2010) і, відповідно, не несе жодної відповідальності за все, що тоді відбувалося.

Ця високоосвічена і досвідчена особа раптом забула, що бандитів у тюрми повинен саджати не президент, а правоохоронні органи, а з корупцією в армії повинен боротися також і Міністр оборони держави.

А якщо конкретно, то у 2005 році цю роботу Президент України довірив виконувати, у межах своїх повноважень, голові СБУ пану Турчинову, а полковник Гриценко очолив Міністерство оборони. Не пасли задніх щодо високих посад у державі і інші нинішні полум’яні критики Віктора Ющенка.

Шкода, що всі «наїзди» А. Гриценка на Президента Віктора Ющенка під час прес-конференції вірогідно викликані почуттям помсти за колись втрачену посаду Міністра оборони України. І те, що свої політичні дивіденди під час нинішньої виборчої компанії він намагається заробити критиканством і упередженим трактуванням фактів.

Шановний колишній соратнику Віктора Ющенка, час боротися з реальними ворогами України та рятувати її від сучасної руїни — режиму Азарова-Януковича.

Ставайте до лав справжньої патріотичної опозиції, пане полковнику!

Новини з областей, Чернігівська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image