«Наша Україна» вимагає об’єктивного розслідування справи побиття кандидата в народні депутати Ігоря Соболя»

Напад на кандидата в депутати від «Нашої України», відомого гусятинського громадсько-політичного діяча Ігоря Соболя є спробою залякати представників націонал-демократичних сил напередодні виборів. У цьому переконаний народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації Української народної партії Ярослав Джоджик.

Принагідно він застеріг опонентів від вчинення такого роду дикунських провокацій. «Зухвале побиття добре відомого в Гусятині громадсько-політичного діяча Ігоря Соболя демонструє, що виконавці цього політичного замовлення були впевнені у своїй безкарності. Однак ми добиватимемось об’єктивного розслідування кримінальної справи. Щоб не допустити впливу адміністративного ресурсу на хід слідства та щоб цю справу не «спустили на гальмах», ми уже звернулися до Генпрокурора та Міністра внутрішніх справ з проханням взяти хід розслідування під особистий контроль», – повідомив Ярослав Джоджик.

Члена Проводу ТОО УНП Ігоря Соболя, який двічі обирався головою Гусятинської районної ради, а сьогодні є депутатом райради та балотується у депутати Верховної Ради за списком партії «Наша Україна», жорстоко побили 8 вересня близько 21-ї години у Гусятині. Двоє невідомих підстерегли його біля власного будинку. Завдавши Ігорю Соболю численних травм, нападники втекли. Потерпілого госпіталізували в районну лікарню, де медики констатували у нього струс головного мозку, розсічення лоба, численні гематоми.

Гусятинський районний відділ міліції 9 вересня порушив за фактом побиття кримінальну справу.

Останнім часом Ігор Соболь активно займався передвиборною діяльністю, перебуваючи у відпустці за основним місцем роботи. Зокрема, разом з народним депутатом Андрієм Давиденком, який балотується у депутати по цьому виборчому округу, напередодні інциденту проводив зустрічі з виборцями у Гримайлові та Хоросткові Гусятинського району. При цьому з боку влади району чинився тиск на працівників бюджетних установ, щоб перешкодити політикам провести зустрічі з освітянами.

Новини з областей

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image