Лариса РИМАР: Голодомор від Азарова вже близько?

«Якщо влада не створить умов для зростання доходів громадян, невдовзі українці голодуватимуть», – вважає голова управи Тернопільської обласної організації Української народної партії Лариса РИМАР.

За її словами, «за результатами соціологічного опитування, проведеного «Українським демократичним колом», уже кожній десятій родині зараз не вистачає грошей на їжу».

Коментуючи результати опитування, Лариса РИМАР зазначила, що «пересічна українська сім’я витрачає на харчування 60–70% свого бюджету, тоді як у Європі цей показник – 12–20%. На словах декларуючи напрям на євроінтеграцію і прикриваючись «реформами», на ділі нинішня влада вже так «покращила» життя українців, що вони почали голодувати». «Чи це не є спровокована владою кампанія на знищення українців?», – запитує представниця УНП.

«За рік кількість офіційно безробітних у Тернополі зросла на 36%. Це неприпустимо, бо це – узаконення бідності в центрі Європи, – обурюється Лариса РИМАР. – Тернопільщині і Україні загалом слід перестати кричати на кожному перехресті, що тут дешева робоча сила. Цим не пишатись перед світом треба, а соромитись»,— переконана представниця УНП.

РИМАР наголосила, що «з низьким рівнем життя слід боротись інакше». «Насамперед, слід створити умови для виробництва в Україні готової продукції, а не бути сировинним придатком для світу; збільшити частку зарплатні у собівартості продукції, а відтак збільшити зарплати і створити реальні робочі місця на цих виробництвах», – підсумувала голова управи Тернопільської УНП.

Тернопільська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image