Луганська УНП проведе чергову обласну партійну конференцію 17 грудня

Рішення про скликання 17 грудня чергової обласної конференції Луганської обласної організації Української народної партії було прийнято на засіданні обласної ради Луганської обласної організації Української народної партії. Заплановано також у жовтні-листопаді провести конференції (збори) усіх районних та міських організацій, на яких буде обрано делегатів обласної конференції.

Члени обласної ради на своєму засіданні розглянули питання про суспільно-політичну ситуацію в Україні, зокрема на Луганщині, завдання щодо підготовки УНП до наступних парламентських виборів, у зв'язку з чим були поставлені наступні задачі: збільшення структури, збільшення кількості членів УНП та участь партійців у публічних заходах області, міста або району.

Однопартійці  висловили серйозне занепокоєння тенденціями  щодо формування тоталітарного режиму в країні, курсу влади на дискредитацію  й згортання парламентаризму  та обвального погіршення добробуту  населення.

По  завершенні лідер обласної організації УНП Валентин ТКАЛИЧ вручив почесні грамоти активістам і ветеранам Луганської обласної організації Української народної партії.

УНП, Життя партії, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image