Луганська УНП: У Ровеньках пам'ятник російському царю прикрашатиме вулицю ЛЕНІНА

«Як тільки ПУТІН знов став президентом Росії,— розповідають представники УНП, - на Луганщині активізувалася гуманітарна співпраця з російськими областями, наприклад, між Краснодоном і Ростовом-на-Дону, між містом Ровеньки Бєлгородської області та Ровеньки Луганської області. Ініціаторомтакої співпраці виступає, звичайно, влада. Адже усьому російському, включаючи й увічнення пам'яті Російських імператорів, у нас зелене світло.

Так у Луганській УНП прокоментували повідомлення про те, що жителі м. Ровеньки Бєлгородської області (РФ) подарують жителям м. Ровеньки Луганської області пам'ятник імператору Олександру II, адже міська рада вже дала згоду на розробку документації для його встановлення. І що цікаво, монумент російському царю стоятиме на вулиці Леніна.

Як обіцяється, це буде точна копія монумента, який був встановлений у 1911 році в слободі Ровенецкой (нині м. Ровеньуи) в ознаменування 50-ї річниці скасування кріпосного права на Русі. Тоді пам'ятник імператору встановили ровенецькі селяни на знак вдячності за звільнення від кріпосного ярма.

«Ровеньковська міська влада, мабуть,  ніяк не позбудиться комплексу меншовартості, якщо дала згоду на встановлення пам'ятника російськомуімператору Олександру II. І головне — влучила з місцем для нього – вулиця Леніна (бивши Олександрівська). Отже, шановне панство, ви вже якось визначитися: або назву вулиці поміняйте, або пам'ятник»,— радять партійці.

УНП, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image