Луганська УНП засуджує агітацію за Євразійський союз

Луганська обласна організація Української народної партії засуджує всілякі спроби впливати на свідомість луганчан за допомогою телереклами та запропонованих керівництвом Росії маніпуляцій. Так в обласній організації відреагували на рекламу ідеї Євразійського союзу, яку з 1 листопада показують на двох луганських каналах. Крім відеоролика, подібна реклама розміщена в місті на двох десятках білбордів.

За інформацією партійців, замовив рекламну кампанію депутат Луганської облради Владислав КРИВОБОКОВ, який балотувався за списком КПУ, але має і власну політичну структуру – Народну партію вкладників та соціального захисту.

«Скільки КРИВОБОКОВ на це витрачає коштів – таємниця, проте відомо, що хвилина політичної реклами на луганському каналі коштує приблизно 600 гривень»,— розповідають в УНП.

У 30-секундному ролику використана відома музика із заставки програми «Время», яка виходила на радянському телебаченні. На відео кілька пар рук спочатку руйнують пазл у вигляді карти України, Росії, Білорусі і Казахстану, а потім ретельно збирають.

«Після «Русского мира» і Митного союзу мешканці Луганщини потрапили в новий інформаційний полон – полон уподобань луганського комуніста з мільйонними статками, який є прихильником Євразійського союзу і всіма способами за нього агітує,— говорять представники УНП. – Подібна реклама, впливаючи на свідомість глядачів, особливо людей похилого віку, повертає нас у протилежний від Європи бік».

«Кремль, комуністи і влада хочуть нав’язати нашим громадянам думку, що Євразійський союз – рай для українців, проте невдовзі він перетвориться на справжнє пекло»,— переконані в Луганській УНП.

УНП, Новини з областей, Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image