Луганська влада настільки боїться конкуренції, що лідеру комуністів навіть слова не дали для привітання ветеранів

9 травня у Луганську, крім, звичайно, піар-акції ПР та привітання ветеранів,  стало ше й місцем зустрічі всього луганського політичного істеблішменту. Проте головних учасників святаветеранів Великої Вітчизняної війни – запросили на парад перемоги не всіх, а тільки обраних, да і тих, незважаючи на спеку, розсадили на площі під прямими променями сонця».

Відзначити історичну дату, «покрасуватися» перед камерами і, нарешті, шаблонно привітати ветеранів прийшли представники різних політичних сил.

Але монополію на вітальне слово по праву захопили «регіонали», в результаті незадоволеними залишилися їхні головні, і в той же час, неофіційні опоненти – комуністи, бо лідеру луганських комуністів Спиридону Кілінкарову навіть слова не дали для привітання ветеранів.

«Отже,— вважають партійці,— і 9 травня не обійшлося без великої політики: провладні сили відчувають, наскільки сильно впав і продовжує падати їх рейтинг, тому й роблять необдумані вчинки. Все це в черговий раз доводить нездатність керівництва області боротися з політичними опонентами чесними методами, не використовуючи адміністративний ресурс».

І хоча ветерани чули у той день багато гучних привітань від керівників області та міста, проте положення справ це не змінює, бо «красиві слова», як кажуть самі ветерани, «життя нашого краще не зроблять».

Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image