Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус: «Необхідно об’єднатися, зберегти цілісність країни і докладати зусиль для її подальшого розвитку»

Міський голова Івано-Франківська член Української народної партії Віктор Анушкевичус разом з міським головою Калуша Ігорем Насаликом, перебуваючи у Донецькій області, зустрілися з  Донецьким міським голови Олександром Лук'янченком.

— Основна мета нашого візиту в Донецьк — це обмін накопиченим досвідом, пошук спільних точок дотику у різних питаннях, пошук того, що всіх нас об’єднує. Ми ні в якому разі не хочемо нав’язувати свої ідеї. Ми приїхали для того, щоб почути людей, які живуть в Донбасі, — зазначив Віктор Анушкевичус.

Як повідомляє сайт міського голови Донецька та Донецької міської ради, за словами гостей жителів Західної України, також як і населення східних регіонів, не влаштовує й обурює те, що зараз відбувається в Києві. А проблеми, які сьогодні виникають, пов’язані з тим, що люди не відчувають впевненості у завтрашньому дні.

— Щоб подібного не виникало в майбутньому нам необхідно об’єднатися, зберегти цілісність країни і докладати зусиль для її подальшого розвитку, — сказав міський голова Івано-Франківська.

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко резюмував: «Цей візит підтверджує що Схід і Захід разом і наша країна — єдина».


Фото з lukyanchenko.donetsk.ua

Івано-франківська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image