На ЛУГАНЩИНІ міліція не зважає на псування білбордів ЯНУКОВИЧА

На  відміну від інших  регіонів України, де правоохоронні органи порушили справи за псування білбордів  ЯНУКОВИЧА, на Луганщині  навіть міліція не зважає на подібні  факти і не проводить розслідування обливання фарбою рекламних щитів із зображенням Президента України, посилаючись на те, що від їх власників ані в Сєвєродонецьку, ані в Старобільську не надходили заяви про псування майна.

«І  правоохоронці, і власники  білбордів  давно зрозуміли, що треба не обвішувати вулиці міст пустими обіцянками та привітаннями, витрачаючи тисячі гривень, а робити щось реальне для розвитку економіки, створення робочих місць, поліпшення життя власного народу та держави в цілому»,— коментують ситуацію в Луганській обласній організації Української народної партії.

На  думку представників УНП, такі прояви «люб’язності» до привітань ЯНУКОВИЧА і є справжнім свідченням того, як український народ оцінює дворічну роботу команди Президента та Партії регіонів на місцях.

Довідково. 14 січня в центрі Старобільська Луганської області невідомі облили фарбою білборд із новорічним привітанням Президента України В. ЯНУКОВИЧА. 17 січня в Сєверодонецьку фарбою облили білборд із зображенням В. ЯНУКОВИЧА, на якому він вітає «рік Євро-2012».

Луганська область

Читайте також:

Контакти

  • Українська Народна Партія
  • Україна, 01601, м. Київ
  • вул. Мечнікова 3, офіс 314
  • Тел.: +38 095 145 6940
Image
Image
Image